Dziś jest niedziela, ale nie oznacza to, że wzięliśmy sobie wolne od dzielenia się z Wami dobrymi wiadomościami. Wręcz przeciwnie, zaktualizowaliśmy nasz kanał w serwisie YouTube udostępniając na nim całą ścieżkę dźwiękową z Edycji Rozszerzonej, a także dodaliśmy kilka playlist, które jeszcze bardziej ułatwią Wam znajdywanie odpowiednich filmów.
Wszystkie materiały zostały pogrupowane ze względu na tematykę, a krótką legendę na temat co gdzie można znaleźć przedstawiamy poniżej:
Trailers – tutaj znajdziecie wszystkie nasze zwiastuny
Gameplay videos – wszystkie filmy przedstawiające rozgrywkę jak np. Combat, Living Word czy Environments
Making of – tu można obejrzeć wszystkie odsłony naszych dzienników deweloperskich
Music – pełna ścieżka dźwiękowa z Edycji Rozszerzonej
Events – Rozmaite nagrania z naszych konferencji oraz innych wydarzeń
Tavern – Tajemnicze Sekrety, Królowe w opałach – luźniejsze materiały:)
Dajcie nam znać co myślicie o powyższych playlistach, a także podrzućcie swoje sugestie, jeśli uważacie, że powinniśmy dodać kolejne.
ssssssssssssssss
Strona 1 z 1
NEWS: Aktualizacja wiedźmińskiego kanału YouTube!
29.04.2012 @ 13:03 #1
@witchergame
@Marcin360
@Marcin360
29.04.2012 @ 13:08 #2
Super że tak podzieliliście na kategorie
Naprawde bardzo wygodnie będzie się korzystało (chociaż już i tak wszystko widziałem)
P.S. Pierwszy?
P.S. Pierwszy?

"Z takiej mąki są już zrobieni młodzieńcy na całym świecie, że choćby pokochali piękność pochodzącą prosto z nieba, w pewnych momentach będą ją zdradzać że służącą karczmarza."
29.04.2012 @ 15:17 #8
Czy wy w ogóle robicie sobie wolne
? Ale dzięki bardzo, szacun
"Kochana Polsko, dzięki za mądrość, choć idę pod prąd,
za ludźmi, którzy nzabyt zaufali pieniądzom,
hańbiąc Twoje godło na bankietach z pomopą.
Czekam na dzień, w którym bez stresu spojrzę w bloku okno..."
/O.S.T.R.
za ludźmi, którzy nzabyt zaufali pieniądzom,
hańbiąc Twoje godło na bankietach z pomopą.
Czekam na dzień, w którym bez stresu spojrzę w bloku okno..."
/O.S.T.R.
29.04.2012 @ 16:26 #9
WikPes:
Ooo Bardzo Dziękuję za te utwory
›››
Na GOGu możesz sobie zrobić backup i tam wszystkie możesz mieć za darmo w mp3 320kbps a dodatkowo 4 bonusowe ścieżki
Ja tam ściągam wszystkie dodatkowe co dają REDzi i na razie z W2 mam
EDIT: 54 utwory

"Z takiej mąki są już zrobieni młodzieńcy na całym świecie, że choćby pokochali piękność pochodzącą prosto z nieba, w pewnych momentach będą ją zdradzać że służącą karczmarza."
30.04.2012 @ 00:08 #12
Widzę, że na wasz kanał trafiła nawet przeróbka z What is love ?
Kocham ten kawałek - jest on jednym z ponad czasowych !!!
Dotąd nie zasadzałem żadnych postów, bo postanowiłem sobie że nie będę nic pisał, dopóki nie wymyślę nowego, oryginalnego i ostatecznego nicka. Ale tym razem coś we mnie pękło...
A skoro już pękło, to od razu jeszcze powiem że w dziale Tavern znalazłem materiały o Bardzie: Królowie w opałach, które mi przypomniały, iż wydaje mi się że ten cały projekt to był tylko taki żart ze strony REDów.
Dotąd nie zasadzałem żadnych postów, bo postanowiłem sobie że nie będę nic pisał, dopóki nie wymyślę nowego, oryginalnego i ostatecznego nicka. Ale tym razem coś we mnie pękło...
A skoro już pękło, to od razu jeszcze powiem że w dziale Tavern znalazłem materiały o Bardzie: Królowie w opałach, które mi przypomniały, iż wydaje mi się że ten cały projekt to był tylko taki żart ze strony REDów.
Zaloguj się

635
PW